Elektriciteit

Op zoek naar een gedreven elektricien in Oost- of West-Vlaanderen? Dan bent u bij EW Sabbe in Ingelmunster aan het goede adres. Laat u bijstaan door een vakman die op de hoogte is van de nieuwste technieken. Het zal u veel tijd, geld en energie besparen.

Of het nu gaat om een nieuwbouw, een renovatie of aanpassingswerken van uw elektrische installatie, bij Davy Sabbe kunt u altijd terecht. Hij is uw specialist in algemene elektriciteitswerken.

De modernste domotica in uw huis

Klassieke, gestuurde elektriciteitswerken en domotica behoren ook tot de professionele service van EW Sabbe. Voor de installatie van ingewikkelde domotica is het belangrijk dat u de juiste installateur neemt. Davy Sabbe kan de aparte systemen met elkaar integreren en een totaaloplossing aanbieden.

Klassiek

Elektriciteit is maatwerk, want elke klus is anders. Daarom is EW Sabbe de vakman die u nodig heeft voor uw elektriciteitswerken.

Voor een nieuwbouw legt Davy Sabbe de volledige elektriciteit aan. Voor een renovatie vervangt hij alle schakelaars, zekeringen en kabels.

Moet uw elektriciteit aangepast worden aan de huidige normen? Geen probleem. Kortsluiting of stroompanne? EW Sabbe komt zo snel mogelijk bij u langs.

Als u meer schakelaars en nodig heeft maar niet in de muur wil kappen, dan bestaat er een draadloze oplossing.

Naast de algemene elektriciteitswerken geeft Davy Sabbe ook deskundig advies over elektriciteit, energieverbruik en allerlei installaties.

Volledige installatie vanaf €2000.

Gestuurd

Uw huis zit vol energievreters. Met de sturing van uw schakelaars en contacten kan EW Sabbe uw energiefactuur flink naar beneden duwen.

U kunt uw stopcontacten laten sturen door een drukknop om sluimerverbruik tegen te gaan. TV-decoders en elektronisch speelgoed blijven niet langer onbewaakt energie verspillen.

Davy Sabbe kan ook een alles-uitknop installeren om zeker te zijn dat alles is uitgeschakeld wanneer u het huis verlaat. De alles-aanknop maakt het makkelijker om ’s nachts uw weg te vinden.

Maar gestuurde elektriciteit heeft nog veel meer mogelijkheden. Neem contact op voor meer advies  over de sturing van uw elektriciteit. Zo bespaart u op de lange termijn.

Volledige installatie vanaf €3000!

Domotica

De technologie staat niet stil, doe er uw voordeel mee. EW Sabbe toont hoe dat moet. Met domotica kunt u heel wat apparaten en schakelaars automatiseren. Dat is meer dan alleen maar handig. Het maakt uw huis veiliger, efficiënter en energievriendelijker.

Met uw smartphone kunt u bijna alles bedienen: uw garagepoort, verlichting, verwarming, rolluik en badkraan, om maar enkele voorbeelden te geven. Alles is ook combineerbaar met uw alarmsysteem, parlofoon of videofoon.

Met domotica wordt uw huis een intelligente woning. Davy Sabbe is gespecialiseerd in domotica en door zijn jarenlange ervaring kent hij de meest recente technologieën. Contacteer EW Sabbe voor de slimme elektriciteitswerken.

Volledige installatie vanaf €4000.

Algemene elektriciteitswerken op maat

Bij EW Sabbe staat de klant altijd centraal. Hij streeft naar perfectie voor elk project, stipt en gepassioneerd door zijn vak. Elke opdracht wordt aangepast aan uw noden. Kortom, voor al uw opdrachten betreffende elektriciteit regio Ingelmunster zit u goed bij ons.

Vragen of bemerkingen? Wacht niet om contact op te nemen, ook als u een vrijblijvende offerte wilt. Zo weet u exact welke service u kunt verwachten van EW Sabbe.